Загальна характеристика
Ara h 9 - ліпід-транспортуючий білок (lipid transfer protein, LTP), стійкий до нагрівання і ферментаціі при травленні, тому існує ризик алергічних реакцій також на приготовлену і оброблену їжу. Ara h 9 LTP є паналлергеном з сильною перехресною реактивністю серед різних LTP рослинних продуктів. Присутність Ara h 9-специфічних IgE-антитіл часто асоційоване з системними і сильнішими реакціями на додачу до OAС.
Якість тесту підтверджується <a href="https://dila.ua/ukr/sertification/sertifikat-quality-club.html" target="_blank">сертифікатом</a> програми зовнішньої оцінки якості Quality Club.
Тип біоматеріалу та способи взяття:
Тип БМ | ||||
---|---|---|---|---|
венозна кров |
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.
У лабораторному довіднику можна ознайомитися з докладним описом дослідження