Діагностичний напрямок
Діагностика харчової алергії
Загальна характеристика
Груша - продукт з низьким ступенем алергенності. Алергію найчастіше викликає шкірка цього фрукта, реакція ж на м'якоть груші зустрічається досить рідко. Встановлено перехресна реактивність між алергенами яблук, персиків, айви, слив, томатів, картоплі, селери а також пилку берези, вільхи, полину, амброзії, злакових трав
Показання для призначення
Для діагностики алергічних захворювань (харчова алергія, атопічний дерматит, бронхіальна астма, алергічний риніт, респіраторний алергоз).
Для оцінки ризику розвитку алергічних реакцій на груші
Маркер
Маркер сенсибілізації до груші
Клінічна значущість
Склад показників:
Специфічні IgE, груша (f94)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.