Діагностичний напрямок
Діагностика харчової алергії
Загальна характеристика
Чай може викликати симптоми харчової алергії у сенсибілізованих осіб, але частіше асоціюється з професійної астмою, викликаної вдиханням чайного пилу. Найчастіше спостерігаються сімпотоми ураження дихальних шляхів.
Показання для призначення
Для діагностики алергічних захворювань (харчова алергія, атопічний дерматит, бронхіальна астма, алергічний риніт, респіраторний аллергоз).
Для оцінки ризику розвитку алергічних реакцій на чай
Маркер
Маркер сенсибілізації до чаю
Клінічна значущість
Склад показників:
Специфічні IgE, чай (f222)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.