Діагностичний напрямок
Діагностика харчової алергії
Загальна характеристика
Панель "Харчова: м'ясо та молочні продукти" комплексне дослідження, яке дозволяє виявити сенсибілізацію по рівню специфічних IgЕ до найважливіших харчових алергенів. Коров'яче молоко, яєчний білок, яєчний жовток, , курятина, яловичина, свинина, кролик мають високий алергезуючий потенціал. Прояви алергії можуть бути з боку травної системи (хейліт, гастрит, коліт, гастроенерит), шкіри (атопічний дерматит, крапивниця, ангіонабряк ), дихальной системи (алергічний риніт, астма).
Показання для призначення
Для діагностики алергічних захворювань, пов'язаних з сенсибілізацією до харчових алергенів. Для виявлення сенсибілізації до молока, яєць, мяса.
Маркер
Маркер сенсибілізації до харчових алергенів молока, яйця та мяса.
Клінічна значущість
Визначення наявності і ступеня сенсибілізації до харчових алергенів молока, яйця та мяса
Склад показників:
Специфічні IgE, молоко коров`яче (f2)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, яєчний білок (f1)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, яєчний жовток (f75)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, м`ясо курки (f83)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, яловичина (f27)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, свинина (f26)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Специфічні IgE, м`ясо кролика (f213)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Правила підготовки пацієнта
венозна кров