Діагностичний напрямок
Діагностика харчової алергії
Загальна характеристика
Горіх кеш'ю є дуже сильним алергеном, навіть більш сильним ніж арахіс. Такі важкі прояви алергії, як важкий напад бронхіальної астми і падіння артеріального тиску (анафілактичний шок) при сансібілізаціі організму до горіхів кешью виникають значно частіше, ніж при сенсибілізації до арахісу
Показання для призначення
Для діагностики алергічних захворювань (харчова алергія, атопічний дерматит, бронхіальна астма, алергічний риніт, респіраторний аллергоз).
Для оцінки ризику розвитку алергічних реакцій на кешью
Маркер
Маркер сенсибілізації до кеш'ю
Клінічна значущість
Склад показників:
Специфічні IgE, кешью (f202)
Діапазон вимірювань: 0.1 - 100
Одиниця виміру: кОд/л
Референтні значення:
Правила підготовки пацієнта
венозна кров
Правила доставки біоматеріалів до лабораторії
венозна кров
Біоматеріал для дослідження: Сироватка ВК. Тип пробірки, об’єм БМ в пробірці: Вакутейнер з розподільним гелем, 3,5 мл. ПреА обробка перед транспортуванням: центрифугувати пробірку. Умови доставки: Температура від 2 до 25 градусів, 24 год.